Prodej stavební parcely 751 m², Lesní Hluboké

1/3

3 495 095 Kč

včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek v obci Lesní Hluboké, která je vzdálená 25 km severozápadně od Brna. Pro svůj dobrý dojezd do centra Brna, kdy jízdní doba je 20 min. je pozemek velmi atraktivní.

Stavební parcela s výměrou 751 m2 a s uliční šíří cca 17 m se nachází na okraji obce, je orientována na jihovýchod a je ve velmi mírném svahu. Dle územního plánu se zde může postavit přízemní rodinný dům s obytným podkrovím. Elektřina, voda i kanalizace je u hranice pozemku a k dispozici je i projekt na přípojky, včetně stavebního povolení.

Lesní Hluboké je obec v okrese Brno-venkov a rozkládá se na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka a zároveň v blízkosti sjezdu z dálnice D1 u Devíti Křížů.

Obec se svým krásným okolím skýtá řadu možností v turistickém i sportovním vyžití. V letním období je k dispozici návštěvníkům sportovně relaxační areál Azuro, dále pak tenisové a fotbalové hřiště a pro děti řada dětských atrakcí. V okolí je spousta krásných lesů, které jsou rájem pro houbaře a vybízí k pěkným procházkám a odpočinku. Větší obchody jako např. Lidl a Penny jsou v nedaleké Velké Bíteši nebo v Rosicích.

Pokud Vás nabídka zaujala neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Základní údaje

Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5433647
Plocha pozemku 751 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist