Prodej stavební parcely 1323 m², Pasohlávky

9 000 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

František Novotný Tvůj makléř

Bohutice, Bohutice 296

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivní stavební pozemek v Pasohlávkách.
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 1323 m2 v intravilánu obce Pasohlávky. Pozemek má šířku podél silnice 29,6 m a hloubku 45 m, což poskytuje dostatek prostoru pro výstavbu vašeho vysněného domu.

Pozemek je napojen na asfaltovou komunikaci a je na něj přivedena elektřina. Podél pozemku vede vodovodní řad i kanalizace, což zajišťuje všechny základní potřeby pro pohodlné bydlení.

Jde o oplocený pozemek s vjezdem v ulici vedoucí k břehu "Mušovské" údolní nádrže. Okolo pozemku se nachází rodinné domy, které vytvářejí příjemnou a klidnou atmosféru.

Pasohlávky - vinařská obec s bohatou nabídkou aktivit
Pasohlávky jsou vinařskou obcí v Mikulovské vinařské podoblasti, na břehu turisty vyhledávané vodní nádrže Nové Mlýny. V katastru rozvíjející se obce je největší aquapark v České republice - Aqualand Moravia, areál kempu Merkur se dvěma vodními lagunami, jediný římský tábor na území Moravy - Hradisko a příjemné jihomoravské mikroklima s výhledy na kopce Pálavy.

Tento pozemek nabízí jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají klidné a příjemné místo k bydlení s bohatou nabídkou volnočasových aktivit.

Kontaktujte nás pro více informací
Pro více informací o tomto pozemku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na setkání s vámi a prohlídku tohoto jedinečného místa.

Základní údaje

Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1898
Plocha pozemku 1 323 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

František Novotný Tvůj makléř

Bohutice, Bohutice 296

Zobrazit kompletní nabídku RK

František Novotný Tvůj makléř

Sdílet nemovitost

TOPlist