Prodej rodinného domu 155 m², Ostrovačice

7 790 000 Kč

Nemovitosti nabízí

HOME Hunters, s.r.o.

Brno, Rašínova 692/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Čtěte pozorně - jedná se o nabídku uzavřené hrubé stavby, tedy dům je zvenku hotový (střecha, fasáda, dveře, okna atd), ale uvnitř je to stále hrubá stavba, kde si sami doděláte rozvody, podlahy, omítky, obklady dle vlastní představy. Hotové domy máme také v nabídce, v této velikosti od 11.690.000 Kč, proklikněte si náš profil a naleznete je.

Pokud cítíte, že je na čase se přestěhovat do vlastního domu se zahradou, budete pravděpodobně hledat bezpečné místo se skvělou dostupností do Brna, s možnostmi zábavy pro Vaše děti, ale i s dispozicí škol a obchodů. To vše naleznete v našich novostavbách v Ostrovačicích u Brna.

Proč bydlet právě tady?

Jedná se o žádanou lokalitu v blízkosti Brna - v okolí je příroda, dětská hřiště, školka, škola, potraviny a veškerá další občanská vybavenost -> nemusíte tedy za vším jezdit do Brna.

Dále Vás osloví moderní dizajn, praktické úložné prostory, prostorné pokoje -> praktičnost pro každodenní život.

A v neposlední řadě je to zajímavé jako nově vznikající komunita mladých rodin s dětmi -> bydlení příjemné jak pro Vás, tak pro Vaše ratolesti.

Dispozičně se pak jedná o nepodsklepený řadový rodinný dům s dispozicí 4+kk o dvou nadzemních podlažích. První podlaží je rozděleno na zádveří, chodbu, obývací pokoj s kuchyní, prádelnu, technickou místnost, sklad domácích potřeb pod schodištěm a WC. Ve druhém podlaží se nachází tři ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC.

Projekt je umístěn v slepé ulici mimo hlavní tah městysu. Děti tak můžete s klidným svědomím nechat si hrát v okolí. A že je i kde - v těsné blízkosti tečou malé potůčky (díky nimž můžete získat i vydatné studny na vlastním pozemku), cyklostezka, ale ve vzdálenosti 100 metrů i krásný obecný komplex hřišť - fotbalové, volejbalové a basketbalové hřiště. Dále pak prolézačky, pískoviště, lezecká zeď pro děti a další. V blízkosti je školka, škola, potraviny i zastávka autobusu do Brna. V širším okolí hospody, obchody, matrika, veškerá občanská vybavenost. Jednoduše vše pro poklidný život, tak abyste nemuseli pro celou rodinu dělat taxikáře.

Nejlevnější domy Vám přinášíme za 7.790.000 Kč (týká se domů C3 a C4) jako uzavřené hrubé stavby nebo za 11.690.000 Kč při koupi domu na klíč.

Hrubé stavby již stojí a dokončují se venkovní prvky - ozvěte se a rádi Vám vše ukážeme na místě.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Dlažba
ID nemovitosti 2216
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 372 m²
Plocha užitná 155 m²
Plocha zastavěná 98 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

HOME Hunters, s.r.o.

Brno, Rašínova 692/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

HOME Hunters, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist