Prodej zemědělské půdy 4559 m², Lomnička

1 481 675 Kč

325 Kč za m²

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji investiční 2 na sebe navazující pozemeky, které jsou v současné době vedeny na katastru nemovitostí jako orná půda. Pozemek o celkové výměře 3493m2 je trojůhelníkového tvaru a na něj navazuje menší ve tvaru obdélníka o ploše 1066m. Tyto rovinaté pozemky se nachází v obci Lomnička u Tišnova v blízkosti již zastavěného území a potoka Besének. V těsné blízkost je veřejný vodovod a kanalizace, plyn je vzdálen cca 100m2. Poloha pozemků je strategická pro možnost výstavby na sousedních parcelách a je předpoklad, že v příští úpravě územního plánu se tento pozemek může stát stavebním a ostatní sítě a komunikace budou přivedeny až k pozemku. Vzhledem k tomu, že jak orná půda tak stavební pozemky neustále rostou v ceně, tak se jedná o velmi výhodnou investiční příležitost.

Lomnička je obec v okres Brno-venkov a nachází se přibližně 2 kilometry severně od Tišnova jen 3-4 minuty jízdy autem. Údolí je součástí Boskovické brázdy a protéká jím potok Besének. Údolí je ohraničeném nevysokými pahorky, z nichž nejvýznamnější je hora Květnice. Do Brna je to autem cca 30 minut, popřípadě z Tišnova do Brna jezdí vlaky co půl hodiny, jízdní doba je též do půl hodiny. V Tišnově je veškerá občanská vybavenost a školy včetně středních odborných a gymnázia. V okolí Lomničky je krásná čistá příroda podhůří Hornosvratecké vrchoviny s možností jak pěší turistiky, tak cykloturistiky.

Při osobní prohlídce můžete nejlépe posoudit, zda je poloha tohoto pozemku vhodná pro Vaše záměry, proto neváhejte a kontaktujte makléře, který Vám pozemek ukáže.
Koupi nemovitosti lze financovat úvěrem, jehož s vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6425
Plocha pozemku 4 559 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist