Prodej chaty 96 m², Lelekovice

6 500 000 Kč

včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Samostatně stojící chata 3+kk v jihovýchodní části obce Lelekovice, ZP a nádvoří 64 m2, stojící na vlastním pozemku 2116 m2 (zahrada). Chata je připojená na vodu, elektřinu, s příjezdovou cestou až k pozemku.
Jedná se o stavbu se zděnou podezdívkou a zděným 1.NP, obytným podkrovím a sedlovou střechou krytou pálenou taškou. Objekt je ze dvou třetin podsklepen. Směrem na západ a v pohledu do údolí je orientovaná terasa. Okna chaty jsou orientována vůči všem světovým stranám.
Dispozice chaty: 1.NP: prostorné zádveří, velký obývací pokoj + kuchyňka, spížka, WC, schodiště do 2. NP, zde 2 podkrovní pokoje, částečně ve štítě půda. Suterén: podsklepení (sklep, dílna), umístěno čerpadlo na oběh vody. Okna dřevěná. Vytápění: kamna na tuhá paliva, možnost doplnit přímotopy. Na pozemku se nově nachází vrtaná studna, osazená čerpadlem, zdroj vody je dostatečně vydatný.
Chata je umístěná v horní části svažitého pozemku s menším rovným pozemkem před chatou. Na zahradě je jabloňový sad. Jedná se o klidné místo, nabízející soukromí a odpočinek, přesto v dosahu občanské vybavenosti a dopravní dostupnosti obce Lelekovice. V nejbližším okolí se nacházejí celoročně obyvatelné chaty i domy.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Balkóny Terasa
Inženýrské sítě Telefon, Internet
ID nemovitosti 5432528
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 2 180 m²
Plocha užitná 96 m²
Plocha zastavěná 64 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist