Prodej rodinného domu 80 m², Nosislav

4 895 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ke koupi nabízíme přízemní rohový rodinný dům se dvorem a zastřešeným posezením. Zastavěná plocha domu činí 115 m2.
Dům má 4 pokoje, kuchyňský kout, technickou místnost, koupelnu se sprchovým koutem, zádveří a chodbu. Ze zádveří je vstup na dvůr, kde se nachází zastřešené posezení a vchod do podsklepené dílny (původně garáž).
Vytápění domu je řešeno kondenzačním kotlem na plyn kombinovaným s ohřevem teplé vody a se zásobníkem na teplou vodu a také kamny na tuhá paliva s výměníkem což zaručuje značnou úsporu ročních nákladů. V kuchyni, koupelně a v předsíni je podlahové vytápění. Okna jsou plastová. Dům je z roku 1920 a v roce 2010 byl rekonstruován. Dům se dá rozšířit o půdní vestavbu, kde jsou dle projektu naplánovány 2 pokoje a wc. V domě jsou veškeré inženýrské sítě.
Nosislav je městys v okrese Brno-venkov, který je vzdálen 25 km jižně od Brna. Je zde základní občanská vybavenost nová mateřská škola, základní škola do 5 třídy, několik obchodů a drobných provozoven, pošta, sportoviště. 2 stupeň základní školy je ve Velkých Němčicích nebo v Židlochovicích. Dopravní spojení s okolními obcemi je autobusem, nejbližší vlaková stanice je v Židlochovicích, které jsou vzdálené asi 5 km.

Základní údaje

ID nemovitosti 5432200
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 131 m²
Plocha užitná 80 m²
Plocha zastavěná 115 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist